Tämä blogi oli nimeltään "No Life -todistusaineisto" aina 2009-2016 toukokuun 16. päivään. Nimeksi vaihtui "Otuksellinen", joka ei vaikuta sen järkevämmältä, mutta onpahan lyhyempi ainakin! Jos olet uusi taikka vanha lukija, tai satunnainen vierailija, niin olisi hauska kuulla, että mitä tuosta "Otuksellinen" -sanasta tulee mieleen, millaisia assosiaatioita syntyy? :-D (Se ei tietääkseni ole oikea sana.)

Öhh, tajusin myös etten ottanut printscreeniä edellisestä ulkoasusta. Olisihan se voinut olla ihan kiva. Palstajako pysyi samana, myös Akuman säilytin tuolla blogin ylälaidassa, se on jo selkeästi blogin maskotti kun on niin kauan siinä keikkunut. Käytin muutenkin paljon vanhaa tekemääni grafiikkaa, suden tassunjälki on pienestä kiviamuletista jonka Miru toi minulle Saksasta. Blogin nimen sain sentään aikaiseksi piirtää tuohon yläkuvaan. :-D Muutin tekstipohjan valkoiseksi, että siihen voi vaikkapa piirrellä. Harkitsin sellaista, että jos kokeilisin kirjoittaa "kevyemmät" blogimerkinnät käsin/piirtopöydälläni, auttaisikohan se käsialaani ja esim. sarjakuvien tekstaamista? Valkoinen sopii myös sarjakuvamerkintöjen tekemiseen. Tuo kirjoitusalueen reuna myötäilee entistä, nyt jo täyttynyttä luonnoskirjaani, jota muokkasin blogin ulkoasuun sopivammaksi. Kierrevihkon reuna oli jäänyt eräässä skannauksessa näkyviin joten päätin kokeilla voisiko sen saada blogin ulkoasuun mukaan!

Minulla on selkeästi nyt violetti kausi menossa, mikäs siinä. Tämä on kyllä edelleen puhtaasti sekalainen blogi, enkä aio tehdä tästä esim. vain joko teksti- tai sarjakuvamerkintä pohjaista blogia, voi olla sinänsä hassua että teen merkintöjä sitten useammalla eri tyylillä, mutta ne ovat sinänsä erilaisia kirjoituksia/postauksia itsessäänkin.
Tässä sitten otuksen ensimmäinen postaus Otuksellinen -blogissa. (-:

otuksellinen_luonnos.jpg
Luonnos blogin nimestä / "logosta".