Tämän postauksen aiheena enemmän tai vähemmän siis Kazue Katon "Ao no Exorcist" tai englantilaisen käännöksen mukaan "Blue Exorcist" manga... Yleensä luen mangaa enemmän pokkarimuodossa, mutta nyt sain sellaisen vimman että luin loput sarjasta ilmestyneet luvut netin kautta, sillä seuraavan pokkarin ilmestymistä joutuisi ilmeisesti kesään odottamaan. 

Syy tähän on, kuinkas muuten, cosplay.
Halusin tietää lisää tästä hahmosta.

ao_no_exorcist_lucifer_kansi.jpg
Illuminati järjestön johtaja Lucifer. Hahmo ilmestyi 12. kirjassa, joka on viimeksi ilmestynyt numero ja tykästyin heti. Etenkin kun tämän hahmon kautta pääsi taas nauttimaan sarjan tekijän taustatyöstä okkultismin parissa jota hän ripottelee sarjaan. No, tästä innostuneena ryhdyin elättelemään toiveita joskos voisin joskus tehdä cosplay-asun tästä hahmosta, etenkin tuon naamarin tekeminen voisi olla mielenkiintoista. Tulin siihen tulokseen että luen lisää netistä että tiedän tästä hahmosta enemmän ja noh, minulle spoilaantui tavallaan miltä hahmo näyttää naamarin alla. 

Tämä kuva tiivistää hyvin tuntemukseni uusia lukuja lukiessani Gedoulin hahmoa kohtaan:
ao_no_exorcist_rin_fucking_gedou_angry2.
Harvoin törmään hahmoon joka on mielestäni niin ärsyttävä kuin Gedoulin (jota meinaan koko ajan sanoa "Gedoolim" nimellä, kiitti vaan heprean opinnot). Tai oikeastaan ärsyttävä ei ole edes oikea sana kuvaamaan tätä tunnetta, kyseessä on vain niin mielipuolisen narsistisen vastenmielinen hahmo. Kuten Rin tuossa kuvassa, olin itsekin vähän käpynä ja odotin vain milloin Rin hyökkäisi tuon pahiksen kimppuun.

Uudessa luvussa sitten päästiin kyseisestä tyypistä vihdoin eroon, ja no mikä teki siitä vielä parempaa oli tietysti että ylipäällikkö itse päästi pahasti mutatoituneen gedou-kökkäreen päiviltä. 
ane_gedoulin1.jpg
*Kuvitelkaa tähän jokin eeppinen urkumusiikki ja kuoro* Oikeasti, jes, JES!
ane_gedoulin2.jpg
Vain peruukki jäi jäljelle. 8'-D Pisteet nousi. Ok, Gedoulin onnistui tarjoamaan pari koomistakin hetkeä sarjaan ja ei sinällään ollut huono hahmo, mutta en vain tykännyt.
En yhtään. ◉‿◉

Ja nyt kun olen tästä intoillut niin pakko ottaa puheeksi myös tv-sarja Revolution, jonka kakkoskausi alkoi tammikuussa. Bongasin yhdessä kohtaa tällaisen...
illuminati1_zpsj6bfmc08.gif
Ajattelin, että "JOO JUST, olen taas vaihteeksi niin täpinöissäni että näen Illuminatin symboleja joka puolella, hohhoijaa" *pyörittelee silmiä*

No, tällä viikolla...
illuminati2_zpsm81mtp2q.gif
Joo tuota juu. Sehän se. O____O
Ei tosin olla vielä otettu kantaa miten tuo ryhmä Revolutionissa itseään nimittää (Ellei lasketa ilmeisiä aliaksia eli Patriootit ja Yhdysvaltain hallitus), mutta siis Illuminatin logohan löytyy Yhdysvaltojen dollaristakin, ja erään tulkinnan mukaan sieltä löytää todella pienen Illuminatin pöllönkin. :'-D 

Also:

illuminati_pinssi_zps1469a395.png

Ostin eBay kauppiaalta ja Saksasta postitettiin tuollainen. :'-D Halvat huvit. Tämä sopii vain tuolle "Illujen Lusselle" niin hyvin koska sitä on puhuteltu jo isoveljenäkin mangassa. Jep, taas tämä että alat ajattelemaan liikaa hahmon kannalta jota meinaat cossata "Hei tämä sopisi sille". Eih. 
yuuya_facepalm_deck_card_no_fail_frustra

Saa sitten nähdä, vitsinä oli että toteuttausin tämän cosplay asun kaksipäiväisenä versiona, joista toisena, tai vaihtoehtoisesti iltabileissä, olisi ns. "idol"-versio josta piirtäjä oli vitsaillut extra sarjakuvassa jossa Shima trollasi Luciferia. Mutta voi olla että vain nolaisin itseni tämän asun ja etenkin tuon version kanssa.noragami_yato_devil_imp_angel_shoulder.j