Ai muuten, hörhö oli ala-asteella lempinimeni. Tykkäsin kovasti "freak" leimasta, mutta sillä ei omassa kaveriporukassa ollut ikinä negatiivista kytköstä, koska tykkäsin oikeasti ehkä vähän erikoisista jutuista välillä. Kuten myös kaverit. :-D

Tapahtuipa kerran liukuportaissa...
 

karkkipaperi_liukuportaissa.jpg
Odotin että siitä kävelee joku ohi niin että se osuu tuohon tyyppiin, sitten se ei huomaa että joku muu nykäisee sitä. Olen niin sosiaalisesti lahjakas. 

On väsyttänyt tenttien ja muiden juttujen kanssa, onnistuin hyvin ikuistamaan todellisen olemukseni.
true_essence_zpsx3kl1k1m.jpg
Tänään oli viimeinen iso taidehistorian tentti, yritin parantaa arvosanaa ja tuntui että se meni vähän paremmin. Siellä tentissä oli tajuttoman vähän porukkaa!

Näin ollen myös taidehistoian "Pokemonliiga" on ohi, eli sain kerättyä kaikki 12 salimerkkiä, tai siis näyttelykäyntiä tuohon korttiin! Jee! Ja kiitos avusta myös kavereille!
pokemonliiga_taidehistoria.jpg
Näyttelykäynnit olivat kivoja, mielenkiintoisia ja ylipäänsä avartavia sekä informatiivisia! Aina oppi jotain :-D
Näiden yhteydessä pääsin sattumalta käymään myös erään Vapaamuurarin entisessä museoksi muutetussa talossa, jossa oli yhdessä huoneessa paljon teosofista ja okkultismiin liittyvää kirjallisuutta. Ryntäilin siellä suu auki ja kyyläsin kaikkia tavaroita ja kirjojen valikoimaa. Myöhemmin se vastaanottovirkailija ja hovimestari kysyivät että oliko kivaa ja vastasin innoissani että eka kerta kun käyn täällä. Tajusin myöhemmin että he varmaan olivat seurailleet kiiruhtamistani valvontakameralta, VÄHÄNKÖ NAURATTI! 8-DDDD

Pitää kans jakaa oman tiedekunnan puolesta pari kuvaa eksegeetti päiviltä:eksegeettipaiva_2015_2.jpgeksegeettipaiva_2015_1.jpgeksegeettipaiva_2015_3.jpgeksegeettipaiva_2015_4.jpg

Oma pääaine ei ole eksegetiikka mutta se oli toinen vaihtoehdoista joita harkitsin. (-: Oli todella mielenkiintoisia luentoja!
Uskontotieteen puolesta olen sitten kovasti intoillut tästä:
risto_pulkkinen_suomalainen_kansanusko_s
Se on valmistunut! Olen odottanut tätä teosta, kunhan on rahaa tai jos tämä tulisi jonnekin kirjastoon niin tahtoisin niin tämän lukea! Muistan että tästä oli puhetta viime vuonna kun olin itse kandia kirjoittamassa ja hän sitten oli asiantuntijana houkutellut omaan kandiseminaariinsa paikalle monet suomalaisesta mytologiasta kiinnostuneet ja me kovasti kärkyimme että hei, milloin, milloinkas se ilmestyy. (-':
*kattokaa nyt miten tyylikkäät kannetkin*

Nyt sitten pitäis yrittää puristaa aika paljon kurssisuorituksia samanaikaisesti ja väliviikolla ei välttämättä ole sille aikaa, toivottavasti suurimman osan saan hoidettua!