kysy_vastaan6-normal.jpg
Simple Plan - Jump
kysy_vastaan7-normal.jpg
Like a sir! (En tiedä, minulla ei ollut rusettia tai silinteriä victinille, joten sen sijaan se sai viikset)
like_a_sir_victini-normal.jpg
En oikeastaan muuten välitä legendaarisista, Keldeo on myös ihan kiva (koska muskettisoturit), mutta vaikka legendaariset pokemonit ovat yleensä ihan näyttäviä yms. niin en minä niistä yleensä kummemmin innostu. Xerneas on kyllä myös cool!
kysy_vastaan8-normal.jpg
Budjettisyistä kuitenkin taidan pitää vain silmät auki jos jostain löytyisi esimerkiksi Jibanyan tai Komasan kännykkäkoru, Suomessa ei tosin ole vielä oikein Youkai Watch krääsää näkynyt coneissa. Minusta olisi kiva saada myös esim. Team Taka aiheinen juliste Naruto Shippuudenista, mutta sellaista en ole vain löytänyt, yleensä hahmot saattavat näkyä jossain takana, mutta tiimi ei itse ole julisteissa oikein "parrasvaloissa".

Kiitos kysymyksistä, nämä olivat myös todella kivoja! Seuraavan kerran pääsen piirttiksen ääreen luultavasti keskiviikkona! :-D


Pitää vielä sanoa, että aloitin uuden manga sarjan lukemisen. Kyseessä on Saint Oniisan, jolle olen satunnaisesti altistunut jo hyvän aikaa plus katsottiin Yukicon-iltana kämpälläni sarjasta leffa kavereiden kanssa. Peliporukassa myös kyseinen sarja sai ylistystä osakseen, joten ajattelin että no kyllähän tähän täytyy alkaa tutustua mangan muodossa!

saint_oniisan_sininen_zps12c4e7ff.png
Kyseisessä sarjassa kristinuskon ja buddhalaisuuden keulakuvat Jesus ja Buddha/Siddharta lähtevät lomalle Maahan ja asuvat kämppiksinä Japanissa.
Tähän asti on kyllä ollut todella hauska sarja ja oli joskus puhetta että Miru-Chanin kanssa cossattaisiin Buddhaa ja Jeesusta (hups, lipsahti suomenkielinen nimi, näin käy koko ajan.) jossain conissa. Teologian opiskelijana varasin tietenkin heti Jesuksen. 8-D