Katsottiin tänään Miru-Chanin kanssa kaksi pokemon leffaa, ne kaksi uutta, jotka ovat lähes samanlaisia, mutta eivät kuitenkaan... Lol, se oli oikeastaan aika hauskaa, että katsottiin ne melkein putkeen ja sitten bongailtiin mitä kaikkea erilaista niissä oli. :-D

Hauskoja leffoja, välillä oli tosi dramaattisia taustamusiikkeja ja sit oli sellaisia kohtia missä oli vaan että "Holy shit! Is this for real?! D-8 " ja joskus vaan nauratti armottomasti, ehkä siitäkin syystä että heiteltiin vähän kommentteja siihen päälle. Niin ja totta kai jo ihan koomiseksi tilanteen teki se, että ne olivat enkku dubilla. Jotkut äänet olivat ihan hervottoman hassuja!

En ole saanut piirrettyä mitään merkintöjä, koska skanneri evoaa ja ei ole piirttistä, en osaa hiirellä piirtää. (Tai oikeastaan nyt minulla ei ole oikein hiirtäkään.) Sen sijaan saatte hassuja luonnoksia.

Joku random joutsen ensimmäisenä (tuherrettu piirttiksellä jo aikaisemmin)... Sitten kaksi sivua luonnoskirjastani, mihin piirtelin junamatkalla Eyelessin luota kotiin, katsottiin mm. paljon Hunter x Hunteria ja oli muutenkin tosi kivaa, leimasin kalenteriini päivien kohdalle "Epic Win" leimasimella, jonka Epic Fail -leimasimen ohella sain Eyelessiltä joululahjaksi. (Ja suklaata mutta se... Katosi jonnekin! Not.)
Miru pyysi piirtämään Kenrenin, mutta toinen silmä levisi oudosti, niin kirjoitin että se on sitten tappelun jälkeen tuo kuva. Miru sanoi ettei taivaassa kuulemma ole baareja. 
Sitten pokemon leffojen satoa, Victini ja Reshiram, jonka ruumis on liian pieni. D-: Vai onko pää sittenkin liian iso? Öhh... Moar pokaymonz. Lol Reshiram näyttää hassulta, mutta se oli kiva siinä leffassa.

Ei kai tässä sitten muuta, teen Rin Okumura asua (Sininen Manaaja / Blue Exorcist / Ao no Exorcist) ja jos saan sen valmiiksi, menen varmaan se päällä Desucon Frostbiteen.
Huomautus: Inhoan ompelua. Minä vihaan kaavojen tekoa ja ompelua ja saumojen purkamista ja sitä kun koneesta aina hajoaa neula kun käytän sitä!
Mutta cosplay on ihan jees. Ei sen kaiken failauksen arvoista, mutta kivaa silti. (-: